From the waist up – Life without plastic

Plastic bottles - Chris Jordan

Plastic bottles – Chris Jordan

Jag vill se den här nya dokumentären om familjer som vågar sig på en rejäl plastbantning! Att flytta hem till Sverige och fortfarande bo mestadels av tiden i en resväska har försvårat att leva livet utan plast. Alla varor, affärer och trix som vi kände till måste nu bytas ut mot nya. Men man får se det som en utmaning och det går långsamt framåt även om den plastinpackade ekologiska frukten här hemma gör mig modstulen varje gång jag handlar. Hur som helst hoppas jag att den här dokumentären kan ge mig lite ny inspiration. På återseende snarast!

 

2 tankar om “From the waist up – Life without plastic

 1. Lindslay skriver:

  Jasså, du har flyttat tillbaka till Sverige igen?

  I vilket fall så kan jag relatera till det du skriver eftersom att jag också bytt land. Det är lite som en sport att ta reda på nya saker när en är van med sina egna, gamla invanda.

  • Ylvan skriver:

   Ja, det är därför det är lite sparsamt med inlägg för tillfället. Flytt och jobbsök och heltidspraktik och artikelskrivning och förberedelse för konferens och… ja, bloggen har fått stryka lite på foten tyvärr. Saknar den. 🙂

   Men jag håller med, det blir lite av en sport. Och särskilt motiverande när man kan dela med sig till nära och kära med omedelbar verkan när man hittar något nytt trix.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: