Min necessär

Vill ni veta innehållet i min necessär? Förr tog min necessär upp halva resväskan. Jag har alltid gillat att resa lätt så kanske det är lite missvisande att påstå att halva väskan var skönhetsprodukter. Men så var det. Efter att ha giftbantat och plastbantat så är nu necessären lätt och nätt och passar mer min övriga packning. Underbart.

Tvålkoppen innehåller en shampotvål som fungerar till hela kroppen, inklusive ansikte för den är så mild. Den lilla genomskinliga glasflaskan innehåller Jojobaolja för ansiktet och den mörka macadamianolja med några droppar apelsinolja för kroppen. Träkam från Bodyshop, bambutandborste (som jag skrivit om här), tandkräm, plastburk med bikarbonat (deodorant) och en liten tvättbar bomullsrondell.

Den lilla röda sminkväskan ligger i den blå för att slippa ha sminket liggande löst och för att lätt kunna ha lite ordning i badrummet på hotellet eller var man nu befinner sig. Den innehåller mineralfoundation och rouge från Eco minerals (de säljer refills), kakmascara (som jag skrev om här), eyeliner och lite korta reseborstar från Eco Tools (plus en väldigt bra eko/vegan kabukiborste som jag tyvärr inte vet var den kommer ifrån för det var en present). Lite tops och andra småsaker som hårsnoddar och hårspännen brukar oftast hamna någonstans i botten, där man vet var man har dem.  

Storleksjämförelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: